Oppskrift

Brune pinner

Sjekk ut disse nydelige brune pinnene, garantert en julefavoritt! De er helt perfekt å lage i førjulstiden. Kos deg og nyt!

10-12 min

Antall:

Enkel

Vi liker å bruke romtemperert smør da det gir en fin og smidig deig.

Ingredienser

200 g Rørsukker
1 ts Natron
0.5 ts Kanel, malt
200 g Meierismør
1 stk Eggeplomme
1 ss Lys sirup

Pynt:

2 neve Mandler
1 stk Eggehvite/egg
Perlesukker
Kjøp ingredienser

Slik gjør du det

  1. Rør smør og sukker hvitt.
  2. Bland de tørre ingrediensene, eggeplommen og den lyse sirupen inn.
  3. Jobb deigen fin og smidig, del så i seks lange pølser som du trykker flate
  4. Lege dem deretter på et bakepapir, og pensle med den resterende eggehviten eller bruk et egg og strø over med perlesukker og hakkede mandler.
  5. Stekes i midten av ovnen på 175 grader i 10-12 minutter, men vær obs på at dette kan variere noe fra ovn til ovn.
  6. Skjær stengene på skrå mens de fortsatt er varme.

For andre julefavoritter kan du jo prøve denne pepperkakedeigen.

- +

Alternative produkter

Hvetemel, siktet, 25 kg, økologisk, Berte Qvarn - 799.00 kr

- +

Speltmel, siktet, 25 kg, økologisk, Norganic - 1199.00 kr

- +
- +
- +
- +
- +

Totalt kr

julefavoritten brune pinner på et far liggende på bordet.
Brune pinner

Varer totalt kr

FÅ DE BESTE TILBUD FØRST MED VÅRT

Nyhetsbrev

Få tips, oppskrifter, tilbud og kampanjer rett i din innboks.

TILBAKETREKNING

Tilbakekalling av cashewnøtter salta & rista