Oppskrift

Brigadeiro – nydelige brasilianske sjokoladetrøffler

Du lager dem enkelt med bare noen få ingredienser. Brigadeiro er en godbit med opprinnelse fra Brasil. Variere gjerne hva du vil rulle trøflene i. Hakkede nøtter, sjokoladestrøssel eller kanskje bare litt kakao.

20 kuler:

Enkel

Disse herlige små trøflene smelter i munnen!

Ingredienser

50 g Smør
1 dl Kakao
1 klype Manna havsalt

Pynt

Sjokoladestrøssel
Kakao
Hakkede nøtter (dem du liker best)
Kjøp ingredienser

Slik gjør du det

  1. Hell kondensert kokosmelk, smør, kakao og havsalt i en kjele.
  2. Kok på middels varme. Viktig at du rører HELE TIDEN!
  3. La det småkoke i ca. 10-12 minutter. Røren vil bli tykkere underveis.
  4. Røren skal varmes til ca. 96-97°C.
  5. Ta kasserollen fra komfyren og sett kaldt for å avkjøles. Settes etterpå i kjøleskap i ca. 2 timer.
  6. Form små kuler, ca. 20 stykk. Rull dem etterpå i sjokoladestrøssel/kakao/hakkede nøtter (det du liker best).
  7. Server med en gang eller oppbevar dem i boks i kjøleskap.
- +
- +

Totalt kr

Brigadeiro – nydelige brasilianske sjokoladetrøffler
Brigadeiro – nydelige brasilianske sjokoladetrøffler

Varer totalt kr

FÅ DE BESTE TILBUD FØRST MED VÅRT

Nyhetsbrev

Få tips, oppskrifter, tilbud og kampanjer rett i din innboks.

TILBAKETREKNING

Tilbakekalling av cashewnøtter salta & rista