Oppskrift

Bønnesalat

En sunn og smaksrik rett!

Antall:

Enkel

SMAK TIL MED ØNSKET MENGDE FRISKE URTER!

Ingredienser

Bønnesalat

200 g Mungbønner
1 stk Paprika
0.5 stk Løk
1 fedd Hvitløk
Fersk Sitrongress (etter ønsket mengde)
Fersk Koriander (etter ønsket mengde)
Fersk Bladpersille (etter ønsket mengde)
Fersk Mynte (etter ønsket mengde)

Dressing

2 ss Olivenolje
0.5 ss Honning
1 stk Limesaft
Kjøp ingredienser

Slik gjør du det

Bønnesalt:

  1. Legg bønnene i vann over natten. (Viktig!)
  2. Skyll godt.
  3. Kok i nytt vann til de er møre sammen med linsene (sjekk koketiden til de forskjellige bønnene/linsene).
  4. Avkjøl bønnene og linsene til de er lunkne.
  5. Finhakk løk, hvitløk og cashewnøtter.
  6. Hakk paprika i terninger.
  7. Bland alt sammen med bønne- og linseblandingen.
  8. Tilsett rikelig med limeskall.
  9. Finhakk de nederste 10 cm av sitrongresstilken og de friske urtene.
  10. Bland sammen med bønnesalaten og smak til med rikelig med salt.

Dressing:

  1. Press saften av 1 lime i en skål.
  2. Bland olivenolje og honning godt med limesaften.
  3. Vend dressingen i bønnesalaten.
  4. Salaten smaker like godt om den spises med det samme eller etter å ha stått ei stund.
  5. Nyt!

 

- +
- +
- +
- +
- +
- +
- +
- +

Totalt kr

Bønnesalat

Varer totalt kr

FÅ DE BESTE TILBUD FØRST MED VÅRT

Nyhetsbrev

Få tips, oppskrifter, tilbud og kampanjer rett i din innboks.

TILBAKETREKNING

Tilbakekalling av cashewnøtter salta & rista