Oppskrift

Blondies med macadamianøtter og hvit sjokolade

Denne varianten av blondies er laget med fyldig hvit sjokolade, knasende gode macadamianøtter og hakket melkesjokolade. Denne kaken smelter i munnen og blir garantert en favoritt på kakebordet!

35 min

Antall:

Middels

Slik gjør du det

  1. Ha sukker, smør og vaniljesukker i en kjøkkenmaskin og kjør på høy hastighet til du får en lys og luftig masse.
  2. Vend inn ett og ett egg. Bland godt sammen før du tilsetter neste egg. Pisk i ca. 2 minutter etter du har vendt inn det siste egget.
  3. Skru så ned hastigheten på kjøkkenmaskinen og ha i melet. Kjør til melet er godt innblandet.
  4. Grovhakk hvit sjokolade, mørk melkesjokolade og macadamianøtter og ha det i røren.
  5. Legg bakepapir i en liten langpanne (ca. 23×33 cm) og hell røren over.
  6. Stek kaken på 180 grader i ca. 35 minutter. Avkjøl før servering.
- +
- +

Alternative produkter

Hvetemel, siktet, 25 kg, økologisk, Berte Qvarn - 799.00 kr

- +

Speltmel, siktet, 25 kg, økologisk, Norganic - 1199.00 kr

- +
- +
- +
- +
- +

Totalt kr

Blondies med macadamianøtter og hvit sjokolade

Varer totalt kr

FÅ DE BESTE TILBUD FØRST MED VÅRT

Nyhetsbrev

Få tips, oppskrifter, tilbud og kampanjer rett i din innboks.

TILBAKETREKNING

Tilbakekalling av cashewnøtter salta & rista