Oppskrift

Bananbrød

Søtt, saftig og sunt!

45-55 min

Antall:

Enkel

Smakstilsett gjerne med frosne bær, fruktbiter eller hakket sjokolade!

Ingredienser

150 g Havremel
50 g Speltmel
2 ts Bakepulver
3 stk Overmodne bananer
3 stk Egg
Kjøp ingredienser

Slik gjør du det

  1. Sett ovnen på 180 grader- over og under varme.
  2. Mos bananene med stavmikser eller godt med en gaffel.
  3. Bland så med egg – pass på at det blir klumpfritt.
  4. Bland inn speltmel, havremel og bakepulver.
  5. Røren skal ha en passelig konsistens- ikke for tykk.
  6. Ha bakepapir i en brødform på ca. 1-1,5 l.
  7. Hell røren i formen og stek den i 45-55 min.
  8. Sjekk underveis om den er gjennomstekt.
  9. Avkjøl på rist.

Hvis du ønsker å ha i en smakstilsetning så vendes denne inn i røren.

Du kan erstatte speltmelet med andre meltyper så lenge de tilsvarer den totale melmengden eks. glutenfri melsorter som kokosmel, havremel og hirsemel o.l.

- +
- +
- +

Totalt kr

Bananbrød

Varer totalt kr

FÅ DE BESTE TILBUD FØRST MED VÅRT

Nyhetsbrev

Få tips, oppskrifter, tilbud og kampanjer rett i din innboks.

TILBAKETREKNING

Tilbakekalling av cashewnøtter salta & rista