Smakstilsett gjerne med frosne bær, fruktbiter eller hakket sjokolade!
Oppskrift
Bananbrød
Søtt, saftig og sunt!
45-55 min
Antall:
Enkel
- Oppskrift
- Kjøp varer
Slik gjør du det
- Sett ovnen på 180 grader- over og under varme.
- Mos bananene med stavmikser eller godt med en gaffel.
- Bland så med egg – pass på at det blir klumpfritt.
- Bland inn speltmel, havremel og bakepulver.
- Røren skal ha en passelig konsistens- ikke for tykk.
- Ha bakepapir i en brødform på ca. 1-1,5 l.
- Hell røren i formen og stek den i 45-55 min.
- Sjekk underveis om den er gjennomstekt.
- Avkjøl på rist.
Hvis du ønsker å ha i en smakstilsetning så vendes denne inn i røren.
Du kan erstatte speltmelet med andre meltyper så lenge de tilsvarer den totale melmengden eks. glutenfri melsorter som kokosmel, havremel og hirsemel o.l.
Totalt kr

Bananbrød
Varer totalt kr