Om oss

ØKOLAND – FØRSTEVALGET NÅR DU ØNSKER Å HANDLE ØKOLOGISKE OG BÆREKRAFTIGE VARER PÅ NETT

Vi har en tydelig visjon om å gjøre bærekraftig, ren og trygg mat tilgjengelig for alle i landet. Derfor finner du nesten 1500 varelinjer av forskjellige økologiske matvarer og bærekraftige produkter hos oss. Vi er den desidert største av vårt slag på nett i Norge.

Økoland springer ut fra den økologiske grossisten Norganic. Norganic har i 20 år levert råvarer, ingredienser og økologiske produkter til butikker, bakerier, storhusholdning og industri i hele Norge. Norganic har de siste årene vært den ledende grossisten i landet og har et stort nettverk av produsenter over hele verden.  Norganic deltar i internasjonale nettverk for å fremme etisk og økologisk produksjon.

Norganic produserer også et av det største varemerke av økologisk mat; Manna. De fleste Manna produktene er produsert i Norge.

Økoland og Norganic er selvsagt registrert i og godkjent av Debio. Debio utfører all økologikontroll i Norge på vegne av myndighetene.

Mange forbrukere ønsker å gjøre økologisk mat til sitt foretrukne og naturlige valg. Vi bryr oss mer enn noen gang om dyrevelferd, bærekraft, rene og trygge matvalg.  Ved å bruke Økoland får du tilgang til det meste du trenger, og vi tilbyr dette i alle varianter. Hos oss finner du forpakninger i stort og smått, du velger enkelt selv.

Det er vårt ønske at du som kunde skal bry deg – om økologi, bærekraft og etisk riktige matvalg. Vi i Økoland har som mål å sørge for at du finner alt du trenger hos oss. En flott nettbutikk, rask og effektiv levering og fornuftige priser gjør det enkelt for deg som kunde å ta valg som er bra for deg.

Vi i Økoland lytter mer enn gjerne til deg som kunde; alt fra relevante nye produkter til oppskrifter av retter du er glad i. Har du meninger og tips til oss så send oss gjerne en e-post til [email protected]. Du skal vite at vi som arbeider i Økoland er entusiastiske og brenner for butikken vår.