Oppskrift

Nydelig Gulrotkake

En saftig og god gulrotkake! Perfekt å servere gjestene sine, og enkel å pynte med strøssel eller bær!

40 min

Antall:

Middels

Kaken er kjempefin å fryse, også med ostekrem.

Ingredienser

400 g Rørsukker
3 dl Matolje
2 ts Bakepulver
2 ts Natron
1 ts Kanel
4 stk Egg
350 g Finrevet gulrot

Ostekrem

300 g Kremost
350 g Melis
150 g Smør
Strøssel eller bær
Kjøp ingredienser

Slik gjør du det

  1. Pisk sammen egg, olje og sukker. Når det er gjort blandes bakepulver, natron og kanel inn i røren, for så å spe til med hvetemel. Rør en jevn og klumpfri røre.
  2. Tilsett de revnet gulrøttene til slutt.
  3. Ha deigen i en liten langpanne (20×30 cm) og stek i midten av ovnen, på ca. 175 grader i 40 minutter. Sjekk kaken innimellom, da noen ovner tar lengre eller kortere tid.
  4. Når den er ferdig i ovnen tar du den ut og lar den kjøle seg ned.
  5. Når den er avkjølt kan man begynne på ostekremen. Rør da romtemperert smør sammen med noe av melisen. Tilsett så kremost, vaniljesukker og resten av melisen. Rør det sammen til det blir en luftig smørkrem.
  6. Smør så ostekremen i et tykt og jevnt lag over kaken.
  7. Pynt til med strøssel, bær eller annen pynt. Perfekt kake til 17. mai hvor man kan pynte som et Norgesflagg.
- +

Alternative produkter

Hvetemel, siktet, 25 kg, økologisk, Berte Qvarn - 799.00 kr

- +

Speltmel, siktet, 25 kg, økologisk, Norganic - 1199.00 kr

- +
- +
- +
- +
- +
- +

Totalt kr

Nydelig Gulrotkake

Varer totalt kr

FÅ DE BESTE TILBUD FØRST MED VÅRT

Nyhetsbrev

Få tips, oppskrifter, tilbud og kampanjer rett i din innboks.

TILBAKETREKNING

Tilbakekalling av cashewnøtter salta & rista