Oppskrift

Nydelig bolleoppskrift

Denne bolledeigen er uten melk og smør og man bruker rapsolje og havregrøt istedenfor. Verdens beste boller fra Godt Brød!

10 min

Antall:

Enkel

Du kan fylle bollene med syltetøy, sjokoladekrem, marsipan eller noe annet godt!

Ingredienser

Bollehev

1 dl Vann

Deig

Bollehev
200 g Rørsukker
1 dl Rapsolje
5 g Salt
20 g Kardemomme
4.5 dl Vann
Kjøp ingredienser

Slik gjør du det

  1. Aller først lager vi bollehev. Da koker vi opp vannet og heller over havregrynene. La dette så kjøle ned.
  2. Bland så sammen bollehev og resten av ingrediensene. Elt dette i en maskin i ca. 15 minutter eller i 20-25 minutter for hånd. Dekk til og la deigen hvile i ca. en time.
  3. Når deigen har hvilt deler man den i 20 like emner og triller ut til boller. Legg disse på et stekebrett med bakepapir og la de heve til dobbel størrelse – ca. 1-2 timer ved romtemperatur.
  4. Før man setter de i ovnen, pensler man med vispet egg. Så inn i ovnen på 230 grader i ca. 10 minutter.
  5. Nystekte boller er klar for servering!
- +
- +
- +
- +
- +
- +

Totalt kr

Nydelig bolleoppskrift

Varer totalt kr

FÅ DE BESTE TILBUD FØRST MED VÅRT

Nyhetsbrev

Få tips, oppskrifter, tilbud og kampanjer rett i din innboks.

TILBAKETREKNING

Tilbakekalling av cashewnøtter salta & rista