Browniemuffins

Ingredienser

200 g kokesjokolade (kan også bruke Manna mørk sjokolade drops)

100 g smør

3 store egg

3,5 dl rørsukker

2,5 dl hvetemel

2 ts vaniljesukker

Framgangsmåte

Begynn med å smelte smøret og sjokoladen i en gryte. La det stå til det er lunkent.

Rør sammen egg og sukker med en visp, dette skal ikke bli til eggedosis. Bland i sjokoladesmøret, deretter hvetemel og vaniljesukker. Dette skal røres raskt sammen til en jevn og fin deig.

Finn frem muffinsformer og fordel deigen i disse.

Muffinsene skal stekes på rist midt i ovnene på 180 grader i ca. 20-30 minutter.
Muffinsene skal få en fast skorpe, men være myke når du klemmer på dem. De vil derfor være litt flytende i midten når de er varme, men de stivner til når de blir kalde.

Avkjøl muffinsene. Vel bekomme.

Tips: Om ønskelig kan man bruke kokosblomstsukker fra Manna i stedet for rørsukker. Dette kan gi en litt mer karamellaktig smak.