Brett med blondies på en tallerken.Brett med blondies på en tallerken.

Blondies med macadamianøtter og hvit sjokolade

Ser du etter en kake som smelter i munnen? Prøv denne Blondien. Denne varianten er laget med fyldig hvit sjokolade, macadamianøtter og hakket melkesjokolade.

Ingredienser

Dette finner du hos Økoland:

Dette har du kanskje hjemme:

  • 200 g smør, i terninger
  • 2 ts vaniljesukker
  • 4 stk egg

Slik gjør du det

  1. Ha sukker, smør og vaniljesukker i en kjøkkenmaskin og kjør på høy hastighet til du får en lys og luftig masse.
  2. Vend inn ett og ett egg. Bland godt sammen før du tilsetter neste egg. Pisk i ca. 2 minutter etter du har vendt inn det siste egget.
  3. Skru så ned hastigheten på kjøkkenmaskinen og ha i melet. Kjør til melet er godt innblandet.
  4. Grovhakk hvit sjokolade, mørk melkesjokolade og macadamianøtter og ha det i røren.
  5. Legg bakepapir i en liten langpanne (ca. 23×33 cm) og hell røren over.
  6. Stek kaken på 180 grader i ca. 35 minutter. Avkjøl før servering.
  • Rørsukker, gyldent, 800 g, økologisk, Manna

    kr 59,00
    Kjøp
  • Hvetemel, siktet, 1 kg, økologisk, Manna

    kr 29,00
    Kjøp
  • Mørk melkesjokolade 50% m/kokosblomstsukker, 80 g, Vivani

    kr 49,00
    Kjøp
  • Hvit sjokolade m/vanilje, økologisk, 80 g, Vivani

    kr 49,00
    Kjøp
  • Macadamianøtter, 200 g, økologisk, Manna

    kr 189,00
    Kjøp